Així és com preparen l'inici del proper programa '2 quarts de Clot', per al dijous de la setmana vinent. S'emet en directe cada 15 dies, des de fa gairebé dos anys, després que els joves dels instituts del barri interessats seguissin unes classes de formació. XAVI SALCEDO "Ens van ensenyar com va la ràdio, els mitjans de comunicació en general, i després quan més practiques més aprens." ALEIX BONET "Anem variant. Potser un cop em toca fer de conductor del programa, un altre en toca preparar una secció, informar-me, anem variant." EDU TABUEÑA, tècnic del Projecte d'intervenció comunitària intercultural "És un espai de relació entre ells, i la gent que va passant cíclicament pel programa també s'estableixen lligams, tenim el format de tertúlia que convidem a la gent que parli dels seus temes. Creiem que la ràdio és un molt bon sistema de comunicació però també de relació. Amb la renovació del contracte de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació Surt, ara una trentena de nois i noies esperen passar a formar part del nou grup de locutors que naixerà en els propers mesos. Aleshores, el Xavi, l'Aleix i la Merlina i la Mireia, que avui no han vingut, ja faran el programa sense un seguiment tan constant. De fet, aquest projecte també vol dinamitzar la vida del mateix ateneu amb aires més jovenívols. Així doncs, ara tenen dos anys per endavant per preparar les noves veus del Clot, i sobretot, perquè això es tradueixi en més vida i més diàleg al barri.

El programa de ràdio juvenil ‘2 quarts de Clot‘ és el projecte de la branca socioeducativa que la Fundació Surt impulsa des de la Ràdio Ateneu del Clot. En els propers mesos tindrà un nou company de graella per als dos anys vinents gràcies a la renovació de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Surt, a través de l’Obra Social La Caixa.

El programa ‘2 quarts de Clot’ s’emet en directe per Internet cada 15 dies, i sobretot tracta temes del barri i de la joventut. A més, vol fomentar el diàleg entre joves de diferents orígens culturals i enfortir les relacions entre els veïns del Clot.