Veïns i comerciants han homenatjat així l'home que ahir va morir apunyalat en aquesta cruïlla. Flors, espelmes i llaços negres són el testimoni d'un succés que ha sorprès a tothom. "Bolsos, tirones... todo esto es lo normal, lo normal que ocurre cada día y muchas veces, pero lo de ayer, pues claro, nadie sabe el móvil. No sé si fue robo o fue una agresión, yo lo que vi fue una agresión." "Me imaginé que fue un robo, o sea que el hombre se tropezó o lo empujaron en la huida del ladrón. Pensé que a lo mejor se hubiera lastimado la cabeza pero jamás me hubiera imaginado que lo habían acuchillado." Els fets van passar a tres quarts de set de la tarda després que el mateix jove apunyalés un altre home molt a prop d'aquí. De moment, es desconeix perquè ho va fer. Les primeres hipòtesis apuntaven a un robatori, però, de moment, no es descarten altres possibilitats. Els Mossos d'Esquadra continuen investigant i el cas es troba sota secret d'actuacions. Pel que sembla, la víctima va intentar aturar l'agressor després del primer atac i aquest el va apunyalar per poder fugir. Per intentar trobar l'autor dels fets, la policia va desplegar un ampli dispositiu al districte Ciutat Vella. Tot i que ahir mateix ja es va detenir una persona, finalment va ser posada en llibertat i es va descartar que fos l'agressor. Pel que fa a l'home ferit, està ingressat a l'Hospital Clínic on continua en observació a urgències. Per ara, el pronòstic és reservat.

Al carrer on es va produir la mort de l’home s’hi han posat flors i espelmes, i alguns comerços han posat també llaços negres a l’exterior. Veïns i comerciants asseguren que, tot i que els furts i les estrebades són força constants al Born, ningú no s’esperava un fet greu com el d’aquest dimarts, quan a tres quarts de set de la tarda un jove va agredir dues persones sense que se’n conegui el motiu. Per intentar esclarir-ne els fets, els Mossos d’Esquadra continuen buscant l’agressor i no descarten cap possibilitat.

Pel que fa a l’home ferit, de 67 anys, es troba ingressat a l’Hospital Clínic. Segons fonts properes al cas, l’home està en observació a urgències i el pronòstic és reservat.