Durant tota la tarda, els Mossos han estat negociant amb l’autor del segrest fins que ell ha demanat reunir-se amb dos agents. El cos policial ha aprofitat el moment de la trobada per distreure el segrestador amb una detonació i que la dona pogués escapar. El desenllaç ha arribat després de cinc hores de segrest, cap a les 20.32 h.

La Policia Nacional s’ha endut l’home detingut, que no anava armat, a les dependències del cos de la Verneda. Se l’acusa d’un presumpte delicte de detenció il·legal i ara haurà de passar a disposició judicial.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius dels Grups Especials d’Intervenció (GEI) dels Mossos i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), que han identificat l’home i han estat treballant per alliberar la dona des de les 15.15 h, quan han rebut l’avís per una trucada. Cap a les 19.30 h també s’han desplaçat fins allà equips d’intervenció de la Policia Nacional per participar en el dispositiu.

El segrestador no anava armat però durant el dispositiu policial, els Mossos han tallat l’avinguda de Josep Tarradellas, on s’ubica el consulat, entre l’avinguda de Sarrià i el carrer de Comte Borrell. El tall ha afectat cinc línies d’autobús que han estat desviades per la intervenció policial: la D40, 27, 59, H8 i 41.