Abús sexual metro

Una dona ha denunciat abusos sexuals a l’estació de Tarragona del metro, a la línia 3. Els fets van passar aquest dilluns a l’interior d’un ascensor, segons ha explicat ella mateixa a Twitter. A la piulada, hi ha adjuntat una foto de la denúncia feta als Mossos d’Esquadra. La dona assegura que estava sola a l’ascensor quan un home va córrer per entrar-hi. Un cop a dins, va fer-li tocaments i comentaris de caràcter sexual.

La víctima va explicar a la policia que s’havia quedat “petrificada”, sense saber reaccionar, però que quan van obrir-se les portes va marxar a pas ràpid i que l’home la va seguir. Per esquivar-lo, va refugiar-se en una perruqueria, on va patir un atac d’ansietat.

TMB, a disposició de les autoritats

En un missatge a les xarxes socials, la dona s’ha mostrat crítica amb TMB i ha assegurat que “encara no he rebut cap suport” per part de la companyia. També els reclama que posin les imatges de les càmeres de seguretat a disposició de la policia per tal d’identificar el presumpte agressor. TMB li ha respost també a través de Twitter i ha lamentat la situació. L’empresa també assegura que ha traslladat el cas al departament de seguretat. “Col·laborarem en tot moment amb les autoritats”, afirmen.