Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres després de localitzar-los en un vehicle accidentat a l’AP-7, a l’altura de Santa Perpètua de Mogoda. La història és força rocambolesca, inclou una persecució policial i comença amb un Jaguar robat a Sarrià. Segons ha avançat el diari ‘El caso’ i ha pogut confirmar betevé, la policia catalana va rebre l’avís d’un sinistre a l’autopista la matinada d’aquest dimecres amb dues persones ferides. Quan els agents hi van arribar van confirmar que es tractava d’uns presumptes lladres i van localitzar al vehicle la càrrega sostreta d’un camió.

Segons la policia, un testimoni ha relatat que hi hauria almenys un tercer ocupant del vehicle, ferit més lleu, que podria haver fugit del lloc dels fets. La policia ho ha pogut confirmar perquè el seient del conductor estava buit quan han trobat els altres dos ferits, que han quedat detinguts i que s’han traslladat a un hospital.

Persecució policial

L’accident s’ha produït de matinada i el Jaguar ha estat l’únic vehicle implicat, després de protagonitzar una fugida de la policia local de Granollers. Tot apunta que els dos arrestats, i presumptament també el fugitiu, són lladres habituals, que podrien haver assaltat un camió i robat la mercaderia, que després s’ha localitzat al cotxe.