Amb aquesta mudança, la darrera, s’aconsegueix integrar físicament el Servei de Psiquiatria en la dinàmica del nou Sant Pau, i s’evita haver de fer diàriament trasllats de pacients des de la Sala Sant Jordi del pavelló de Sant Antoni fins al centre, en ambulància interna. Els professionals també se’n beneficiaran, ja que podran millorar la interacció amb la resta de sanitaris, ubicats ja al nou hospital.

Les habitacions on s’allotjaran els nous inquilins ja estan adequades a les seves necessitats. N’hi haurà 16 de dobles amb un total de 32 llits. A part, els residents de Psiquiatria disposaran d’una sala polivalent amb funcions, alhora, de menjador, i amb un accés directe a un pati exclusiu per a ells.

Va ser el desembre de 2008 quan es van produir els primers trasllats al nou recinte. Concretament, al bloc B, el mateix on, a la planta segona, s’ubicarà la Unitat d’Hospitalització i Curta Estada del Servei de Psiquiatria, i que actualment acull els serveis de Cirurgia Vascular i Cardíaca, i de Cardiologia.