Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts al matí quatre activistes per una acció de suport a Palestina el mes d’octubre a Barcelona. Durant l’acció de denúncia una cinquantena de persones va ocupar l’Hotel Cortés del barri Gòtic, propietat de l’empresari Haim Tzuff, amo també d’altres empreses israelianes, segons els organitzadors de la protesta “involucrades amb l’espoli a Palestina”. Amb aquesta acció els activistes buscaven assenyalar els cercles de poder que sostenen el règim militarista, colonial i d’apartheid israelià a Palestina.

En el moment dels fets, els Mossos d’Esquadra van intervenir en la protesta i van fer diverses identificacions, però cap detenció policial. No ha estat fins aquest dimecres que s’han produït les detencions.

Convoquen una concentració a la comissaria de les Corts

Els companys de les persones detingudes han convocat una concentració de suport per aquest mateix dimecres a les 18 h, a les portes de la comissaria de les Corts. Denuncien, a més, un augment de la persecució i repressió cap a les accions que busquen denunciar el genocidi d’Israel contra el poble palestí, i que no es tracta d’un fet aïllat.