Entrada sala Apolo

(ACN/Redacció) El jove australià de 24 anys i jugador semiprofessional de rugbi Liam Hampson va morir després de caure per un forat del terrat d’evacuació de la Sala Apolo. Així ho confirmen les gravacions de les càmeres de seguretat, segons explica el diari ‘Ara’ i confirma el director de la sala, Albert Guijarro. Les càmeres mostren el recorregut que va fer la matinada de dilluns a dimarts per dins la discoteca.

Guijarro també ha confirmat que van trobar el cos abans que els amics comencessin a difondre a les xarxes socials la desaparició. Segons ha explicat, cap a les 11 del matí d’aquest dilluns, un grup de treballadors de la Sala Apolo va sentir el so d’un telèfon mòbil que no era seu, i no sabien d’on venia. Van buscar i, en una mena de celobert de difícil accés, amagat sota uns tubs de ventilació d’obra, van trobar un cadàver.

El jove, com que no va poder desfer el camí recorregut, va saltar el mur i es va precipitar al buit

Segons el diari ‘Ara’, La víctima va sortir per una porta d’emergència que conduïa a una petita sala, amb una altra sortida d’emergència. En creuar-la, va arribar a la terrassa d’evacuació i va parar a orinar. Quan va veure que no podia tornar a entrar per les portes, va decidir saltar un mur de metre i mig i va caure pel buit del celobert. La paret té com a objectiu evitar-ne el pas, tot i que no va impedir que el jove es precipités i acabés mort.

La Sala Apolo lamenta els fets i els qualifica “d’accident imprevisible”

D’aquesta manera, es confirma la teoria de la policia sobre l’accident, que ja apuntava a una caiguda fortuïta com a causa de la mort. La discoteca ha emès un comunicat en què lamenta els fets i qualifica el succés “d’accident imprevisible”.