Maleta amb cocaïna amagada

La Policia Nacional ha informat aquest dimecres de la detenció de dos passatgers a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat per dos presumptes delictes de contra la salut pública i per tràfic d’estupefaents. Tots dos viatjaven en un vol procedent de Bogotà (Colòmbia) i duien cocaïna amagada en un doble fons de l’equipatge. En total, se’ls van decomissar més de 5,2 quilos de droga, que, segons la policia, era molt pura.

Detingut a l’aeroport del Prat per transportar 3,5 quilos de cocaïna amagats a la maleta

Els nervis i explicacions incongruents van alertar la policia

Els agents van decidir fer-los un escorcoll exhaustiu després de detectar que estaven molt nerviosos i que donaven explicacions incongruents sobre els motius del viatge. Un dels detinguts portava la cocaïna premsada i amagada al folre d’una motxilla mentre que l’altre la duia camuflada en un doble fons de la maleta de mà.

Els dos detinguts viatjaven en un dels anomenats “vols calents”, en què la policia du a terme dispositius de control tenint en compte el lloc de procedència de l’avió. Tots dos han passat a disposició judicial i es troben en presó provisional, en espera del judici.