kit supervivència platges

Ser víctima d’un robatori o d’un furt és sempre una situació angoixant, però encara ho és més si es produeix a la platja i la víctima es queda sense roba i sense pertinences personals. Què es pot fer en aquests casos? Com podem tornar a casa si no tenim diners? Què fem per aconseguir una indumentària? “A priori” la solució ens pot semblar molt complicada, però en realitat no ho és. De fet, la Guàrdia Urbana fa anys que té el remei perfecte a disposició de les víctimes: un lot amb roba de recanvi bàsica i tiquets de transport públic d’un sol ús.

Què inclou el lot?

Les víctimes d’un robatori que es queden sense roba disposen d’un lot de recanvi bàsic. Es tracta d’una bossa amb una samarreta blanca, uns pantalons curts de color negre i unes xancletes de plàstic.

Foto: Guàrdia Urbana

Com marxem de la platja sense diners?

A banda de la roba de recanvi, la Guàrdia Urbana també disposa de títols de transport públic d’un sol ús per facilitar el retorn al domicili, en cas de no disposar de diners.

Bitllet de transport públic d’un sol ús que facilita la Guàrdia Urbana

On es pot aconseguir?

Aquest “kit” bàsic es pot aconseguir a qualsevol dels dos mòduls que la Guàrdia Urbana té a la platja de la Barceloneta i a l’espigó de la platja del Bogatell. També està disponible a l’oficina conjunta de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra del passeig de Joan de Borbó.

A banda d’aquest material, les víctimes d’un furt o un robatori a la platja també disposen de tríptics de denúncies en diferents idiomes.

Mòdul de la Guàrdia Urbana a l’espigó de la platja del Bogatell on es reparteixen els “kits”