Els fets van passar el 29 de setembre passat, quan el detingut es va posar en contacte amb la víctima i li va oferir una feina d’hostessa. L’home, que li havia donat un nom fals, la va citar a l’estació de Sants i des d’allà es van dirigir a un hotel proper i van pujar fins a una habitació per realitzar l’entrevista. Un cop allà l’home li va demanar que es despullés perquè s’havia de provar un vestit. La jove es va negar, però al final l’home la va convèncer. Després el presumpte agressor li va començar a fer tocaments, i immediatament la jove es va vestir. L’home va insistir, aquest cop oferint-li diners a canvi de mantenir relacions sexuals, i ella s’hi va negar.

La dona va marxar de l’hotel i es va dirigir a una comissaria dels Mossos d’Esquadra per fer la denúncia dels fets. La policia es va desplaçar fins a l’habitació de l’hotel i va procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals.

La policia fa algunes recomanacions per evitar els perills d’establir contactes amb persones desconegudes: identificar les persones amb les quals un es comunica a través del xat, no facilitar les dades personals ni fotografies a desconeguts quan es navega per la xarxa, no obrir ni llegir missatges ni fitxers que enviïn persones desconegudes, evitar quedar amb desconeguts que un conegui a la xarxa i, en cas de fer-ho, no anar mai sols a la cita.