L’operació de la policia municipal s’ha centrat, principalment, en dos domicilis del districte de Sant Martí que s’utilitzaven de magatzem i des d’on, suposadament, es distribuïen productes falsificats als manters. La policia ha confiscat material falsificat valorat en 750.000 euros: 15.000 articles, 5.000 logotips de marques de bosses i 23.000 etiquetes.

A quarts de 10 del matí, la Guàrdia Urbana ha intervingut en un domicili del carrer de Catània. L’escorcoll s’ha prolongat durant més de cinc hores i, durant la batuda, un home ha resultat ferit lleu al braç quan intentava fugir segons l’Ajuntament de Barcelona. L’operació ha generat una forta expectació dels veïns, que han protestat amb crits i xiulets contra la presència policial.

Posteriorment, els agents han intervingut en un altre pis al carrer de Trapani, a prop de la rambla de Prim. Durant més d’una hora s’ha desplegat un fort dipositiu policial davant del domicili, d’on els agents han tret sacs i caixes en què, presumptament, hi ha el material destinat a la venda irregular. En aquest domicili s’ha produït una detenció.

El dispositiu policial s’ha replegat a dos quarts de sis de la tarda però l’operació continua oberta i no es descarten més detencions.