Una cinquantena de persones s’han concentrat davant les portes del Consolat General de França, a la ronda de la Universitat,  per seguir el minut de silenci que s’ha fet en suport de les víctimes de l’atemptat a la capital francesa. La majoria dels treballadors han baixat al carrer per sumar-s’hi, amb posat seriós. Al final, el cònsol, Edouard Beslay, ha donat les gràcies a tots els assistents i ha agraït també tota la solidaritat arribada des de Catalunya perquè ha admès que la comunitat francesa “té una mica de por”.

Alguns ciutadans han dipositat flors i altres mostres de dol davant de la façana del Liceu Francès, al carrer de Bosch i Gimpera, 6-10.

També s’han organitzat altres minuts de silenci. Per exemple, davant de la Delegació del Govern espanyol i que, en aquest cas, ha estat presidit pel ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz. L’han acompanyat una trentena de persones més, entre elles la delegada del Govern espanyol, María de los Llanos de Luna, i la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho. Altres escenaris de condol per a les víctimes de França han estat la Ciutat de la Justícia, i davant de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. En aquest darrer emplaçament no s’hi ha fet un, sinó fins a cinc minuts de silenci, amb el rector Dídac Ramírez encapçalant-lo.