Detenció de pel·lícula la matinada d’aquest dijous a Barcelona. La Guàrdia Urbana ha arrestat dos homes que circulaven beguts amb un cotxe robat i han provocat un accident i danys a diverses motos i bicicletes pel carrer de Balmes. Segons fonts municipals, els fets van passar cap a les 0.30 h, quan els agents van veure com el vehicle circulava de forma temerària, fent canvis de sentit reiterats i acceleracions brusques, fet que posava en perill la seguretat viària de la resta d’usuaris. Quan el vehicle es va aturar en un semàfor els agents van demanar als ocupants que n’aturessin el motor. El conductor no els va fer cas i va circular marxa enrere, fins al punt d’accedir en algun moment a la vorera. La patrulla va demanar reforços.

El cotxe va xocar amb un motorista

Durant la fugida, el cotxe va xocar contra una moto que estava aturada en un semàfor, a la cruïlla del carrer d’Aragó. Després, el conductor va perdre el control del vehicle i va topar amb vuit motos més i dues bicicletes que estaven aparcades. Els dos ocupants del cotxe van fugir del lloc a peu, però la policia els va poder detenir. Altres agents van assistir el motorista que va resultar ferit.

Vehicle robat

El conductor del turisme va donar positiu en el test d’alcoholèmia de 0,69 mg/l i la policia va comprovar que cap dels ocupants eren titulars del vehicle. Tots dos van acabar detinguts pel robatori del cotxe i per conducció temerària.

Segons afirmen alguns dels testimonis, el cotxe tenia matrícula d’un país d’Europa de l’Est i circulava amb pneumàtic cremat. Asseguren que ja se’l va detectar al carrer de Balmes amb la travessera de Gràcia.