(ACN/Redacció) Un home es troba en estat crític després d’haver perseguit el lladre del seu telèfon mòbil al districte de Sant Martí de Barcelona. Els fets van tenir lloc la tarda d’aquest dimarts al carrer de la Ciutat de Granada, quan l’autor del furt va sostreure un telèfon mòbil (iPhone) a un altre home i va fugir.

Baralla i trasllat a l’hospital

La víctima va perseguir-lo amb el seu propi vehicle i quan el va interceptar va iniciar-se una baralla entre tots dos. Com a conseqüència d’aquesta discussió, la víctima va resultar ferida de gravetat i va haver de ser traslladada a un centre sanitari on segueix en estat crític. En arribar al lloc del succés, els Mossos d’Esquadra van comprovar que l’agressor havia fugit. La policia ha obert una investigació per esclarir els fets i localitzar-ne l’autor.

L’Associació de Veïns del Poblenou, “en xoc”

La presidenta de l’Associació de Veïns del Poblenou, Teresa Núñez, ha explicat a betevé que l’entitat està “en xoc” pel que ha passat i que esperen que els cossos policials aconsegueixin localitzar el culpable i detenir-lo el més aviat possible. Admeten que és un fet aïllat i que habitualment al barri no hi ha problemes de seguretat com robatoris amb violència o brutalitat.