Vehicle dels Mossos

ACN Barcelona. – Els Mossos d’Esquadra han detingut a Barcelona un home de 34 anys com a presumpte autor de nou robatoris amb força en comerços del districte de l’Eixample. Segons la investigació policial, el detingut forçava les reixes o les portes dels establiments quan eren tancats per sostreure caixes enregistradores, mòbils o tauletes. Els robatoris que se li atribueixen són en merceries, pastisseries, botigues de queviures i en una gelateria i un restaurant, comesos entre meitat de juliol i meitat de novembre. El detingut ja ha ingressat a la presó.

Agents de la comissaria de Sarrià – Sant Gervasi van detenir l’home el 19 de desembre, quan va actuar a una sabateria del districte. Després d’estudiar les imatges aportades per les víctimes, la policia van determinar que l’autoria de tots els fets requeia en la mateixa persona, que van poder identificar.

Un alt nivell de reincidència

L’autor acumula més de cinquanta antecedents delictius, amb un pic de detencions considerable durant el 2020. De fet, tot i que va ingressar a presó preventivament durant part d’aquest any, a finals d’octubre va quedar en llibertat. Va continuar delinquint, i des d’aleshores se’l va detenir fins a sis vegades abans de la darrera.