Els Mossos d’Esquadra han tornat a detenir l’home conegut com l’estafador de l’amor. Aquesta vegada l’han arrestat a la Ciutat de la Justícia, on ha de comparèixer regularment, perquè en revisar-li la documentació, els agents judicials han constatat que tenia una ordre de crida i cerca pendent de la comissaria d’Horta-Guinardó per una denúncia d’una altra víctima per suposada estafa. L’investigat es troba a la comissaria de les Corts i previsiblement passarà a disposició judicial aquest dimecres.

L’estafador de l’amor acumula diverses denúncies per suposadament haver estafat dones a través d’internet, seduir-les i estafar-los grans quantitats de diners fent-les creure que mantenien una relació sentimental amb ell. Els Mossos d’Esquadra el tenen identificat des del 2013 i la darrera detenció va ser fa poc més d’una setmana a l’Eixample per no presentar-se a diverses citacions judicials . En aquesta ocasió, el jutge el va deixar en llibertat provisional.
Paral·lelament, aquest dijous l’investigat s’asseurà al banc dels acusats en dos judicis per delictes d’estafa. En un dels casos, s’enfronta a dos anys i mig de presó per haver estafat suposadament 2.280 euros durant el 2015 a una dona a qui havia conegut a través d’un xat. Li havia assegurat que necessitava els diners per diversos motius i li va prometre que els hi retornaria, però no ho va fer. En l’altre cas, del 2016, el fiscal li demana dos anys de presó per suposadament haver fet creure a una altra dona que es dedicava a les inversions borsàries, però no li va tornar els 2.500 euros que li havia lliurat.