La barana va cedir per causes que encara es desconeixen i una trentena de persones es va precipitar per la boca de l'aparcament. A hores d'ara els Mossos d'Esquadra continuen investigant els fets, però segons els testimonis, les voreres estaven plenes de joves que esperaven per pujar a autocars. VERÓNICA "No estaban ni peleándose ni chillando, ni con musica ni haciendo botellón, estaban disfrazadoes esperando." "La gente empezó a empujar porque querían entrar al bus rápido y entonces,del apoyo,el vidrio cedió." Va ser a dos quarts d'una de la matinada davant aquesta parada de taxis del passeig d'Andreu Nin, un espai on solen aplegar-se molts joves a aquestes hores. La darrera discoteca de la zona va tancar el passat mes de juliol i des d'aleshores hi ha un servei d'autocars que paren aquí mateix. Aquests autocars traslladen els qui volen sortir fins més tard a discoteques de Sant Cugat. La caiguda, d'uns cinc metres d'altura, va causar diversos ferits. Onze persones van haver de ser traslladades a centres sanitaris, encara que només una en estat greu. És una noia de 15 anys que continua ingressada a la Vall d'Hebron. La van haver d'operar per un tall a la cama, però ja es troba estabilitzada.

L’accident s’ha produït a les 0.30 hores a causa de l’aglomeració d’unes 400 persones que esperavan un autocar al passeig d’Andreu Nin, molt a prop de la confluència amb el carrer de Pintor Alzamora. La barana de vidre ha cedit i una trentena de persones s’han precipitat sobre la rampa d’accés a l’aparcament del centre comercial.

Els onze ferits han estat atesos en centres hospitalaris i una ha ingressat en estat greu a l’Hospital Vall d’Hebron. Es tracta d’una noia de quinze anys, a qui han operat per un tall net a la cama, però que ja es troba en estat estable. Com ella, també segueix ingressada a l’Hospital Vall d’Hebron una altra noia de 16 anys que ha patit talls i traumatismes, però que també es troba estable.

Els equips del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès algunes persones més per diverses contusions, al mateix lloc dels fets, i d’altres s’han desplaçat als hospitals amb els seus propis mitjans.

Bombers de Barcelona s’ha encarregat de treure les restes de la barana afectada, netejar la zona dels vidres despresos i aïllar l’espai de l’accident per evitar-hi l’accés. Tot i que l’aglomeració de gent és la causa més probable de l’accident, els Mossos d’Esquadra mantenen la investigació oberta per aclarir les circumstàncies en què ha passat i, entre d’altres coses, determinar l’estat de la barana abans de l’accident.