ANNA BOSCH I BALTASAR, 5a generació de la Impremta Baltasar "La impremta es va fundar l'any 1861, ara fa 150 anys, i la va fundar el meu rebesavi. Hi havia molta indústria i feia falta una impremta que pogués subministrar a totes aquestes indústries. I així vam començar. Per a aquestes indústries, fèiem servir la tècnica de la tipografia. La característica és que queden marcades aquestes lletres al paper. Al principi, els clients estaven tots al voltant de Sant Andreu. Es podien fer publicacions quan eren festes majors, els actes del Maig Florit, també es podien fer cartells o publicacions més petites. Estaven molt treballades, es feien servir molt els relleus en sec, moltes tècniques de daurats... Per exemple, a l'època modernista es feien moltes flors. De la impressió de tipografia ens vam haver d'adaptar i posar òfset. I de l'òfset hem hagut d'introduir el que és la impremta digital. El nom d'impremta Baltasar està molt arrelat a Sant Andreu i som molt coneguts. Fa molts anys que som aquí. És la impremta del barri. Però a part d'això, ens hem anat obrint i tenim clients de tot Barcelona, de Catalunya, i de fora."

Durant tots aquests anys, les màquines d’aquesta empresa familiar han imprès infinitat de cartells, catàlegs i targetes. Aquests treballs recullen part de la història de Sant Andreu i de la seva gent.

Una trajectòria que, al costat de la d’altres establiments veterans, acaba de rebre el reconeixement de la Cambra de Comerç.