agents de Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dilluns a la tarda tres punts de venda i consum de drogues a Gràcia i l’Hospitalet del Llobregat. La intervenció s’ha tancat amb sis detinguts i un investigat, i també s’han identificat sis consumidors.

En aquesta operació policial conjunta, els agents han decomissat més d’un quilo de cocaïna i èxtasi, quatre quilos de substàncies de tall i altres drogues, balances i estris per a la manipulació de drogues, així com dues armes simulades i prop d’11.000 euros en efectiu.

Els punts de venda estaven ubicats als carrers de la Llibertat i de Monistrol, al districte de Gràcia, i al carrer de Pujós, a l’Hospitalet de Llobregat.

Investigació policial de mesos

Els escorcolls han estat autoritzats pel Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona. La Guàrdia Urbana va iniciar la investigació el juny, quan els agents van detectar un pis a Gràcia que funcionava com a punt de venda de substàncies estupefaents.

Després de les primeres indagacions es va relacionar aquest domicili amb un altre que també feia funció de punt de venda a Gràcia, i un pis a l’Hospitalet, on residia la persona responsable de l’activitat il·lícita.