La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat l’entitat d’extrema dreta i ultracatòlica Hazte Oír per fer circular a Barcelona un autocar amb una imatge de Pedro Sánchez caracteritzat de Hitler i amb la frase “Sánchez dictador”. Segons ha informat l’entitat al seu compte d’X, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han retingut l’autocar durant aproximadament una hora.

Els agents han multat l’autocar “per exhibir publicitat comercial sense permís” segons explica la mateixa entitat a les xarxes socials. “Ens han intimidat i advertit que anem amb compte perquè ens poden apedregar depenent de la zona on anem”.

L’entitat ha explicat que mentre els agents bloquejaven el pas de l’autocar han repartit centenars de fullets entre els ciutadans i han agraït “les mostres de suport dels barcelonins”.

Altres accions de l’entitat a Barcelona

No és la primera vegada que l’associació ultracatòlica fa parada a Barcelona. L’any 2018 va portar un dels seus autocars per desmuntar “les mentides del col·lectiu LGTBI”. L’any següent va ser contra el “feminisme radical”, i l’any passat contra la llei trans, que s’estava tramitant al Congrés dels Diputats.