Cada vegada són més els veïns que denuncien el tràfic de drogues a diversos carrers del Raval i, cansats de la situació, els dels carrers de la Riereta, de Vistalegre i de l’Aurora s’han unit a les cassolades que va iniciar el carrer d’en Roig. Va ser arran d’una baralla violenta entre grups de presumptes traficants que hi va haver al carrer de la Riereta la mitjanit de dimecres a dijous. Els veïns van alertar-ne els Mossos i van organitzar una cassolada improvisada que han decidit repetir cada dia al vespre.

Segons Acció Raval, cap a les dues de la matinada dos grups que asseguren que traficaven amb droga es van barallar al carrer amb pals i matxets. Els veïns van trucar els Mossos, que denuncien que van trigar 20 minuts i en arribar ja no hi havia la baralla. Al contrari, van trobar-se els veïns d’aquest carrer, i també del de Vistalegre i de l’Aurora, que són perpendiculars, fent una cassolada.

S’uneixen així als veïns del carrer d’en Roig, que van ser els primers a iniciar aquesta protesta per denunciar que al barri hi ha almenys una vintena de punts on es trafica amb droga, sobretot amb heroïna. A banda de les cassolades, es reuneixen en assembles, com la d’aquest dimecres, per informar els veïns de la importància de denunciar totes les situacions en què es trobin i per debatre noves accions de protesta.