concerts diada 2022 11 setembre barcelona

A poc a poc es van coneixent més detalls de com serà l’11 de setembre a Barcelona. Ja s’han fet públics els concerts de la Diada 2022, amb els quals es portarà a la ciutat l’anomenada Festa per la Llibertat, que Òmnium Cultural ha recuperat després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia. En total, fins ara, s’han anunciat tres concerts al passeig de Lluís Companys.

Et detallem quins són els concerts de la Diada 2022 a Barcelona i tots els actes que s’han organitzat al passeig de Lluís Companys per a tot l’11 de setembre.

Concerts Diada 2022: artistes i hores

L’objectiu de la Festa per la Llibertat és, segons els impulsors, convertir la jornada en “una mobilització popular en defensa dels drets i les llibertats de Catalunya“. Les activitats engegaran ja al matí, a les 10.30 h, amb un acte polític i un espai expositiu sobre l’activitat i els projectes d’Òmnium Cultural.

A partir del migdia, uns quants artistes del programa musical ‘Eufòria’, de TV3, pujaran a l’escenari del passeig de Lluís Companys per cantar algunes cançons. A partir de les 18.30 h, després de la manifestació de l’Onze de Setembre, arrencaran també els concerts de: Els Pets, Roba Estesa i Lildami. Et detallem els horaris a continuació:

  • 13 h Cantants d”Eufòria’ (Edu, Llum, Joan i Estela).
  • 18.30 h Els Pets
  • 20 h Roba Estesa
  • 21.30 h Lildami