Grosa diada 2022

La Grossa de la Diada 2022 tornarà a repartir milions d’euros aquest 11 de setembre, coincidint amb la Diada 2022 a Catalunya. Enguany, hi ha un premi extraordinari de dos milions d’euros per un únic encertant. Per aconseguir-ho caldrà que el bitllet coincideixi amb les cinc xifres i la sèrie de les extraccions del primer sorteig.

A continuació et detallem la data, els premis i tot el que has de saber sobre la Grossa de la Diada 2022.


Què vols saber sobre la Grossa de la Diada 2022?


Data i horari de la Grossa de la Diada 2022

Loteries de Catalunya posarà a la venda 80.000 números, distribuïts en 15 sèries, per la Grossa de la Diada 2022. El sorteig es farà diumenge, 11 de setembre. Loteries de Catalunya no ha confirmat, de moment, l’horari de la rifa. Tan bon punt es doni a conèixer aquesta informació, ho actualitzarem en aquesta pàgina web.

Premis del sorteig de la Grossa de de la Diada 2022

La Grossa de la Diada 2022 tornarà a repartir milions d’euros en premis. Un únic jugador pot guanyar dos milions d’euros si el bitllet coincideix amb les cinc xifres i la sèrie del primer sorteig. També es premiaran les cinc xifres amb 50.000 euros i el número anterior i posterior amb 2.000 euros.

Els agraciats amb el segon premi rebran 20.000 € i amb el tercer, 10.000. També es premiaran les terminacions de tots els premis, excepte si es tracta del reintegrament.

On comprar la Grossa?

Els bitllets per participar a la Grossa de la Diada 2022 ja són a la venda. Tenen un preu de cinc euros i es poden adquirir en els punts de venda de la xarxa de Loteries de Catalunya. En funció de la disponibilitat, els jugadors també poden demanar els seus números preferits. Hi ha 15.000 butlletes en format electrònic.

Comprova els resultats de la Grossa!

Si has comprat una participació per a la Grossa, a betevé podràs consultar tots els premis un cop se celebri el sorteig. Recorda que els números agraciats caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig corresponent. En funció de l’import, es poden cobrar als punts de venda de Loteries de Catalunya si són inferiors a 120 euros. Si els superen, s’abonaran a les oficines de CaixaBank i a l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis (Enric Granados, 33).