Al carrer de Girona, a la Dreta de l’Eixample, un matrimoni va adquirir, també per màquina, un dècim a darrera hora de la tarda de dilluns perquè a l’establiment s’havien quedat ja sense números. En total, els guanyadors han aconseguit 24.000 euros. Es tracta de la primera vegada que aquesta administració, al número 154 del carrer de Girona, reparteix algun premi de la loteria de Nadal.

El 43221 també ha estat venut al número 129 del carrer de Concepción Arenal, al barri del Congrés. El número s’ha distribuït de forma automàtica a través d’una màquina d’aquest estanc. No hi ha hagut celebracions, ja que ha estat una venda aïllada i el propietari afirma que desconeix qui ha estat l’agraciat.

L’últim dels cinquens premis, el 89023, ha caigut a l’administració La Buena Estrella del Makro de la Zona Franca, on s’ha venut una sèrie sencera, uns 60.000 euros. L’administrador, Tarek Mahbout, s’ha mostrat molt content perquè habitualment “no es reparteixen premis d’aquest tipus”.

Abans, un altre cinquè premi havia caigut a la ciutat. Es tracta del 00943, que s’ha adquirit en part en un estanc del número 2 del carrer de Torras i Pujalt, a la Bonanova, i a la Loteria Valdés, a la Rambla, que ha venut una sèrie per finestreta. L’administrador, Jordi Garcia Valdés, ha explicat que està content d’haver-lo venut perquè, habitualment, les butlletes que porten dos zeros al davant no les vol adquirir ningú.