Es podria dir que Barcelona té sort, però modesta. En els últims cinc anys, la majoria de premis que han caigut a la ciutat han estat cinquens. L’any més generós va ser el 2012, quan se’n van repartir en 10 punts de Barcelona, des de la Barceloneta fins al Poble-sec passant pel Poblenou. Aquell mateix any, la grossa va deixar quatre milions d’euros a la Verneda. De fet, en els darrers cinc anys, el primer premi de la loteria de Nadal només ha visitat Barcelona en dues ocasions més. El 2010 es va repartir a l’administració de Mercabarna i a la de la plaça d’Urquinaona. El darrer cop que el primer premi va somriure als barcelonins va ser el 2013, amb la sèrie venuda al número 276 del carrer de Pujades.

Vuit administracions de loteria de Ciutat Vella han repartit milions d’euros en els cinc últims sortejos. A la Loteria Valdés, de la Rambla, i al número 8 de la plaça d’Urquinaona han repetit i tot. L’Eixample ha venut paperetes guanyadores en 10 llocs. Entre 2010 i 2013, s’hi van repartir tercers, quarts i cinquens premis. Sant Martí ha acariciat la grossa en dos anys consecutius. El 2012 se la va emportar l’administració del carrer del Camp Arriassa i el 2013 va ser l’administració del carrer de Pujades. Sants-Montjuïc va repartir l’any passat part del segon premi. El 2012 es van vendre paperetes premiades al carrer de Badal i al carrer de Vilà i Vilà. Entre 2011 i 2010 es van repartir un tercer i un cinquè premi.

Els terminals de venda electrònica van contribuir a escampar els premis que van caure l’any passat a la ciutat. Es va donar el cas en l’administració del carrer del Baluard, que va vendre un número acabat en 17 a un comprador de Castelló de la Plana. També van vendre amb aquest sistema números del segon premi en una papereria del Baix Guinardó i del quart premi en una altra de la Sagrera. La venda electrònica es va posar en marxa el 2010 i s’ha instal·lat no només en administracions de loteria sinó també en quioscos o bars.