La plataforma Defensem Can Raventós denuncia que ha començat la tala d’arbres als jardins d’aquesta finca històrica de Sarrià – Sant Gervasi, de propietat privada. Segons ha explicat a betevé Eulàlia Marquès, membre de la plataforma, operaris han talat aquest dimecres un pi monumental que hi havia als jardins de la finca.

Aquests treballs arriben després de l’esgotament del termini de negociació entre l’Ajuntament de Barcelona i la propietat per arribar a un acord de permuta, sense èxit. Els veïns temen que sigui l’inici de les obres per fer-hi una promoció de 54 habitatges de luxe.

Aquesta entitat ja havia avisat d’un possible inici d’obres un cop el districte els va avisar que havien acabat les converses, el passat 15 de juliol. Un cartell hi anuncia des del juny la venda de pisos d’obra nova, ja que des del gener tenen llicència d’obres.

Contenciós administratiu contra el pla urbanístic

En paral·lel, la Plataforma Defensem Can Raventós espera que es resolgui un contenciós administratiu que van interposar contra el pla urbanístic, en considerar que hi havia irregularitatsCreuen que els serà favorable i que podria aturar el projecte. Els veïns de la plataforma han fet una crida a penjar pancartes als balcons en defensa de Can Raventós. Aquest dijous a la tarda es reuniran per decidir quines accions emprendran els propers dies.