Aquest dimecres al matí els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana han hagut d’actuar al carrer de Fontanella pel despreniment d’elements de la façana d’El Corte Inglés. Segons ha pogut confirmar betevé les fortes ventades han fet caure a terra unes planxes de fusta que es trobaven a la cornisa del primer pis de l’edifici i que no estaven fixades. No hi ha hagut danys personals, però s’han vist afectats quatre cotxes i dos taxis. Una de les planxes ha afectat un dels vehicles de Bombers de Barcelona.

La incidència ha obligat a tallar el trànsit en aquest punt i quan els Bombers de Barcelona han retirat els elements, el carrer s’ha tornat a obrir sense incidències.

Aquest dimecres és un dels festius previs al Nadal amb les botigues obertes i amb el centre de la ciutat ple de gom a gom. Per això, tot i que no hi ha hagut víctimes ni incidències greus, la caiguda ha suposat un ensurt per alguns dels vianants que es trobaven en aquest punt.

Diverses incidències a la ciutat

La situació metereològica de les darrers hores ha obligat a activar el Pla bàsic d’emergència per ventades a la ciutat en fase d’alerta. Segons ha confirmat l’Ajuntament de Barcelona hi ha hagut un increment de les actuacions de Bombers de Barcelona. Una de les incidències més destacades ha estat la caiguda d’un arbre de grans dimensions a l’avinguda Meridiana.