El fort vent que bufa aquest dijous a Barcelona, a causa del vent per la borrasca Ciarán, ha trencat i tombat un arbre de grans dimensions a l’avinguda de Gaudí, a la Sagrada Família. El tronc de l’exemplar, un plàtan, s’ha trencat per la meitat i bona part de l’arbre s’ha precipitat a sobre d’una terrassa amb vetllador i ha tombat també part de la instal·lació aèria que hi havia al damunt. L’incident s’ha produït a l’avinguda de Gaudí, entre els carrers de la Indústria i Còrsega

En el moment dels fets no hi havia cap client a la terrassa, però les branques han afectat un menor que caminava per l’avinguda, que ha estat traslladat pel SEM en estat menys greu a un centre hospitalari. Els comerciants i vianants s’han endut un bon ensurt amb el cop, que ha deixat desperfectes importants en el mobiliari d’un bar.

Diversos ferits per la caiguda d’un arbre a dins de l’Escola 30 Passos pel fort vent

Aquest no és l’únic arbre caigut les darreres hores a Barcelona. A la Sagrera, una dona i un menor han hagut de ser traslladats a l’hospital, en estat menys greu, després que un arbre hagi caigut sobre el pati de l’Escola 30 Passos, al carrer de Berenguer de Palou. Cinc menors més han patit rascades i contusions per l’arbre, que ha caigut en plena sortida dels nens de les aules.

Un altre arbre caigut a Viladomat

Un altre exemplar de grans dimensions s’ha trencat i precipitat per culpa del vent al carrer de Viladomat, a l’Eixample. En aquest cas ha caigut damunt d’un taxi i ha malmès alguna moto estacionada. Segons l’Ajuntament, però, no hi ha hagut ferits.

Cauen llums de Nadal a la Gran Via

També aquest dijous han caigut llums de Nadal a la Gran Via. Arran de la borrasca Ciarán s’han desprès damunt de la calçada i han tallat la circulació de vehicles en un carril. Segons fonts municipals, els Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins a aquest punt. També informen que no hi ha hagut ferits.