Una de les fires més visitades pels joves, el Saló de l’Ensenyament 2022, torna de forma presencial al recinte de Montjuïc entre el 16 i el 20 de març, tal com ha anunciat Fira de Barcelona. L’esdeveniment reunirà de nou l’oferta dels principals centres educatius del país, en estudis universitaris, de batxillerat, formació professional, altres estudis superiors, formació complementària o idiomes. A més, el saló reforçarà l’aposta per l’orientació als estudiants.

Serà l’edició número 31 de l’esdeveniment, que arriba després dels ajornaments provocats per la covid-19, una fira virtual l’any 2020 i, finalment, l‘anul·lació de l’edició del 2021. Hi haurà més orientadors que altres anys: un equip format per psicòlegs, pedagogs i psicopedagogs, que volen fer un acompanyament el més personalitzat possible als visitants en espais d’assessoraments individualitzats i d’autoconsulta, visites guiades, així com un telèfon d’atenció al visitant i al professorat.

El fet que puguin trobar en un mateix espai tot l’ampli ventall d’estudis disponibles i rebre al mateix temps l’assessorament dels múltiples serveis d’orientació presents al saló per tal d’aprofitar al màxim la visita, contribueix a situar el Saló de l’Ensenyament i Futura com a cites ineludibles al calendari”
Laura Pararols, directora del Saló de l’Ensenyament

Coincidència amb el Saló Futura

El Saló de l’Ensenyament ampliarà encara més l’oferta educativa i fa coincidir la celebració amb la del Saló Futura. Aquesta fira, dedicada als màsters i postgraus universitaris, tindrà lloc el 18 i 19 de març. Allà es podran trobar també els principals centres del país, que presentaran les noves titulacions del curs vinent.

A més, els dos salons, Ensenyament i Futura, s’han fet coincidir també amb la Fira d’Empreses Simulades, que organitza la Fundació Inform, del 16 al 18 de març.