El Casal dels Infants té des de fa poc, un nou aliat. Es tracta del restaurant Chaka Khan, un negoci que es va implantar fa un any al barri i que ha decidit col·laborar amb l’entitat. Això es tradueix en la donació d’una part de la recaptació durant un any d’un plat de la carta, la formació de joves en temes de restauració i també en el lliurament dels diners que es recaptin amb la venda d’un quadre que, fins al desembre, el restaurant està subhastant.

El restaurant Chaka Khan va obrir fa un any al Raval, un barri que, segons l’empresa, és el reflex humà de la seva proposta gastronòmica. Volen implicar-se en el barri i per això han decidit col·laborar amb el Casal dels Infants. La directora logística de Pantea Grour, Carmen Asensio, explica que “la col·laboració es traduirà de diverses maneres. Donarem una part del que recapten amb el plat estrella de la carta i també col·laborarem en la formació de joves i adolescents, sempre en temes relacionats amb l’àmbit de l’hostaleria”.

La complicitat comercial, fonamental

El Casal dels Infants creu que és fonamental la implicació del teixit comercial per a l’èxit dels projectes que fan les entitats al barri. El director de Relacions Ciutadanes del Casal, Enric Canet, explica que “per aquests comerços hi passa molta gent que no és del barri i si aquests expliquen com és i les coses que es fan, hi ajuda molt. A més, és important que donin oportunitats laborals als joves del barri“.

Un exemple n’és en Said, que treballa al restaurant des de fa poc. Reconeix que haver passat pel Casal ha estat clau pel seu futur laboral.

El restaurant donarà també al Casal dels Infants els diners que s’obtinguin de la subhasta d’un quadre que es va fer pel seu primer aniversari al Raval. Els que estiguin interessats a participar a la subhasta ho poden fer contactant amb el restaurant. El quadre té un preu de sortida de 300 euros.