carrers guarnits festes sants 2023

Ja està activat el compte enrere per a les festes de Sants 2023. Les comissions dels dotze carrers que es guarniran per la festa major, entre el 19 i el 26 d’agost, treballen a ple rendiment per enllestir els decorats. El món de Stranger Things i de Charlie i la Fàbrica de Xocolata, Minecraft o els efectes del canvi climàtic a Sants són alguns dels temes que han inspirat els decorats d’enguany.

A continuació et detallem tots els carrers guarnits de les festes de Sants 2023, amb les seves temàtiques.

Alcolea de Baix

La comissió d’Alcolea de Baix fa un recorregut històric a través del fil conductor de la llum. Al llarg del carrer s’hi podran observar diferents períodes històrics representats amb elements de cada època. El recorregut desembocarà a una portalada que il·lustrarà el futur que ens espera.

Alcolea de Dalt

No gaire lluny, el carrer d’Alcolea de Dalt es caracteritza a l’estil rock amb imatges de grups com Queen, ACDC o els Rolling Stones. A la portalada s’hi representarà l’emblemàtic escenari de l’Estadi de Wembley en una edició que celebra el 40è aniversari de la comissió de festes.

Plaça de la Farga i carrer de Rossend Arús

La plaça de la Farga i el carrer de Rossend Arús es transformaran en el món del popular videojoc Minecraft. Per entrar al carrer caldrà passar per un túnel sota les muntanyes i tots els elements del decorat estaran pixelats.

Finlàndia

El carrer de Finlàndia estarà posseït per la famosa sèrie de ciència-ficció, Stranger Things. El món del revés i els protagonistes de la sèrie. I el Demogorgon. La Comissió de Festes ha volgut dedicar el guarniment a aquesta temàtica per la nostàlgia pels anys 80.

Guadiana

Al carrer de Guadiana proposen descobrir l’astronomia observant el cel en un viatge fins a l’antiga Grècia. A la portalada, un temple donarà accés a un carrer decorat amb diferents constel·lacions estel·lars. També s’hi podrà veure una imponent estàtua del déu Zeus.

Papin

La Comissió de festes del carrer de Papin proposa un Sants inundat a causa del canvi climàtic. Al llarg del carrer s’hi podran veure elements significatius del barri, com les torres del parc de l’Espanya Industrial, envoltades de peixos i altres animals marins.

Robrenyo

El carrer de Robrenyo ha seleccionat un guarniment marí per a aquesta edició de la Festa Major de Sants. Els visitants podran passar per la boca d’un tauró i passejar al costat de meduses, tortugues pop o una gran estrella de mar.

Sagunt

El carrer de Sagunt s’endinsa en els desitjos i en l’origami japonès per al guarniment d’enguany. A la portalada faran una representació de l’origen dels desitjos construint un gran cap d’una persona que reflexiona. Els laterals del carrer s’ompliran amb els anhels que els veïns i veïnes hagin facilitat.

Valladolid

Al carrer de Valladolid també es podrà visitar el fons marí i caminar per l’espinada d’una balena, bancs de peixos, meduses, pops i altres elements marins. A més, la comissió aprofita la temàtica per denunciar les tones de plàstic que cada any es llencen als mars.

Galileu

El carrer de Galileu es torna a guarnir per la Festa Major i ho fa convertint-se en un pati andalús. hi haurà un decorat ple de flors i elements típics d’Andalusia fets amb cartó i ampolles de plàstic.

Vallespir de Dalt

Vallespir de Dalt serà el carrer més dolç de la Festa Major: Durant uns dies es convertirà en el món de Charlie i la Fàbrica de xocolata  i no hi faltaran xocolatines, llaminadures, gelats i fins i tot una góndola.

Vallespir de Baix

Vallespir de Baix homenatja el mag santsenc Gabi Pareras i el carrer s’omplirà d’elements característics de la màgia com daus, gots i cartes.