Imatge de Martín Ezequiel, el presumpte parricída, fugint

El cadàver trobat en una zona boscosa al Prat de Llobregat, a tocar de l’aeroport, és el de Martín Ezequiel Álvarez. Així ho han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que han explicat que la comitiva judicial ja ha procedit a l’aixecament del cos. Els Mossos d’Esquadra el buscaven des de la nit del 24 d’agost, quan, presumptament, va matar el seu fill de dos anys en un hotel de l’avinguda del Paral·lel.

Alguns mitjans han avançat que l’home s’ha suïcidat tot i que la policia catalana no confirma per ara les circumstàncies de la mort. Precisament, l’última pista que va transcendir era que l’havien vist per última vegada a l’aeroport, però els Mossos descartaven que hagués agafat un avió amb la seva documentació.

Ada Colau condemna l’homicidi d’un menor en un hotel del Paral·lel

Martín Ezequiel Álvarez va fugir de l’Hotel Concordia passades les 22 h del 24 d’agost després de, presumptament, haver mort el seu fill de dos anys de manera intencionada. Segons els Mossos, al lloc dels fets no es van trobar signes de violència evidents i estaven pendents de localitzar el pare per confirmar les sospites.

Tot apunta a un cas de violència vicària perquè la mare del petit, veïna de Sants, presumptament, havia rebut missatges amenaçadors per part del pare. Segons alguns mitjans, la parella s’estava separant i ell l’havia advertit que s’enduia el nen i li havia insinuat el que anava a fer.