Els Mossos d’Esquadra han localitzat un cadàver en una zona boscosa del Prat del Llobregat que la policia científica encara ha d’identificar. Segons fonts policials, no es descarta que es tracti de Martín Ezequiel Álvarez, acusat del presumpte homicidi del seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona ubicat a l’avinguda del Paral·lel, al Poble-Sec, i que es troba desaparegut des de fa tres setmanes.

Els fets van passar un dimarts al vespre, quan l’home es va endur el menor a l’Hotel Concordia, on s’havia allotjat uns dies. Allà, una patrulla policial va trobar-se el petit mort després de rebre un avís al 112 i a través de les càmeres de seguretat van veure que el pare havia fugit per la piscina. Els Mossos van difondre una fotografia del sospitós a les xarxes socials i van demanar col·laboració ciutadana per trobar-lo.

Tot apunta que es tracta d’un cas de violència vicària perquè la mare del petit, veïna de Sants, presumptament havia rebut missatges amenaçadors per part del pare. Segons alguns mitjans, la parella s’estava separant i ell l’havia advertit que s’enduia el nen i li havia insinuat el que anava a fer.

Dies més tard del crim, es va fer públic que a Ezequiel l’havien vist per última vegada a l’aeroport del Prat. Ho va assegurar a la policia un taxista que deia haver-lo portat fins allà. Ara bé, els Mossos descartaven que hagués agafat un avió amb el seu passaport i que en cas d’haver volat ho hauria fet amb una identitat falsa.

El cos localitzat aquest dimecres s’ha trobat al barri de Les Palmeres del Prat de Llobregat, a tocar de l’aeroport. L’advocada de la família del menor, Carla Vall, s’ha mostrat prudent en una piulada, en què ha dit que estan a l’espera de rebre informació contrastada per poder valorar la situació.