XAVIER MUIXÍ, director d'informatius de BTV "El que hem volgut aquesta vegada és convocar la societat de Barcelona, els agents implicats en la qüestió de la pobresa energètica per parlar-ne, perquè el que volem és que se'n parli, que se'n faci un debat i que es trobin solucions." KARMA PEIRÓ, directora de 'Nació Digital' "S'ha d'explicar amb tots els factors, metges, experts, ONG implicades, i sobretot amb la veu dels responsables de les empreses subministradores d'aigua, de llum i de gas."

L’acte començarà a les 18.45 h amb una actuació de la companyia de teatre Kamchatka per representar el drama que suposa la pobresa energètica per a qui la pateix. L’actuació donarà pas a l’espai de debat, que moderarà el director d’Informatius de BTV, Xavier Muixí.

També hi participaran diferents experts sobre el problema, com Maria Campuzano (portaveu de l’Aliança contra la Pobresa Energètica), Coque Claret (arquitecte i professor) i Anna Vall-Llosera (metgessa de família). El públic assistent també podrà plantejar els seus dubtes i opinions, però caldrà omplir aquest formulari web per inscriure’s al debat. A Twitter es podrà seguir, minut a minut, amb l’etiqueta #PobresaEnergètica.

BTV presenta el reportatge ‘Morts de fred’

Durant l’acte, en què participaran els directors de BTV i ‘Nació Digital’, Sergi Vicente i Karma Peiró, es presentarà ‘Morts de fred’. Es tracta d’un reportatge de BTV que dóna veu a testimonis esfereïdors, experts i professionals de diferents àmbits relacionats amb el problema. ‘Morts de fred’ s’emetrà demà dimecres, 17 de febrer, a les 22.30 h, coincidint amb el Dia Mundial de la Pobresa Energètica.