MERCÈ BARAU, vocal del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona "El que canvia és la posició del Ministerio de posar la farmàcia com un lloc de venda d'aquestes cigarretes. Aquestes cigarretes ja es podien vendre a les farmàcies, però el farmacèutic no ha apostat mai per tenir aquesta cigarreta, perquè realment no és un producte que hagi demostrat que ajudi a deixar de fumar, abans el contrari."

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona també s’ha mostrat contrari a la proposta del Ministeri Espanyol i ja han presentat al·legacions. Segons la vocal del Col·legi, Mercè Barau, “el que canvia és la posició del Ministeri de posar la farmàcia com un lloc de venda d’aquestes cigarretes. Aquestes cigarretes ja es podien vendre a les farmàcies, però el farmacèutic no ha apostat mai per tenir aquesta cigarreta”.

Actualment, pràcticament cap farmàcia no ven aquest tipus de producte. Segons el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, les farmàcies són establiments sanitaris on es venen productes per deixar de fumar i no per incitar a fer-ho.