Cada família s'ha deixat entre 400 i 500 euros de mitjana durant aquesta tornada a l'escola. El preu inclou el cost dels llibres de text, el que més s'ha incrementat aquest curs i que varia en funció del nivell d'estudis. Per als alumnes de primària, han costat prop 170 euros mentre que els d'ESO i batxillerat se n'han gastat una mitjana de 200. Pel que fa al material escolar, cada família s'hi deixa al voltant de 75 euros abans de començar el curs. També cal tenir en compte les activitats extraescolars dels petits, que es calcula tenen un cost aproximat de 120 euros per família. A tot això s'hi suma el preu del menjador, que s'eleva a 6,20 euros al dia.

Cada família s’ha gastat entre 230 i 260 euros de mitjana per tenir-ho tot a punt per a la tornada a l’escola. El preu inclou el cost dels llibres de text, el que més s’ha incrementat aquest curs i que varia en funció del nivell d’estudis. Per als alumnes de primària, han costat prop 170 euros, mentre que els d’ESO i batxillerat s’hi han gastat una mitjana de 200 euros.

Pel que fa al material escolar, cada família es gasta al voltant de 75 euros abans de començar el curs, segons algunes AMPA consultades.