El restaurant la Barca del Salamanca, al Port Olímpic, va ser escenari d’una violenta baralla entre clients i cambrers. Els fets van tenir lloc divendres a la nit i, segons apunta el diari ‘El Periódico’, l’origen de la discussió va ser que uns comensals van saltar-se la prohibició de no fumar i van començar a fer-ho.

Segons el rotatiu, els treballadors de l’establiment els van cridar l’atenció i els clients van respondre llançant-los copes de vidre. Tot i això, el restaurant no ha volgut fer declaracions i, per tant, no confirmat que aquest fos el motiu de la baralla.

S’hi van llançar objectes i va haver-hi corredisses

Barna Diario ha publicat un vídeo en què es veu la seqüència de la baralla, gravada des de l’interior d’un cotxe. Primer va començar a l’interior del restaurant, amb llançaments d’objectes, insults i corredisses. Després, la discussió es va traslladar a l’exterior. De fet, restaurants de la zona han corroborat que hi va haver una forta baralla al carrer. En les imatges es veu com uns i altres s’intercanvien cops de puny i puntades de peu, fins que els cambrers agafen un dels clients i el tomben a terra.

Mossos d’Esquadra ha confirmat a betevé que els fets van tenir lloc divendres a la nit, tot i que no va haver-hi cap denúncia.