incendi benzinera rambla Prim

Els Mossos d’Esquadra investiguen si l’incendi d’una antiga benzinera de la rambla de Prim, al barri del Besòs i el Maresme, es va originar arran d’una baralla. Segons ha pogut saber betevé, diversos testimonis han explicat a la policia que el foc ha estat intencionat arran d’aquesta discussió.

La policia treballava aquest diumenge al vespre sobre el terreny per recollir proves i indicis per poder indagar què va passar. Arran de l’incendi, dues persones van resultar ferides, una en estat menys greu i una de lleu, i 11 més van haver de ser evacuades del lloc dels fets.

Van ser els mateixos veïns els que van donar l’alerta del foc quan van sentir les deflagracions dels cotxes que hi havia aparcats a prop de l’incendi. A més, la presidenta de l’AV Sant Andreu Sud, Cristina Galán, explica que hi ha diversos assentaments de persones que malviuen a les vies del tren.

Una plantació de marihuana en una de les naus

Treballadors de les naus del costat de l’antiga benzinera també apunten que a la zona on es va originar l’incendi hi havia una plantació de marihuana. Els Bombers de Barcelona van descobrir aquesta plantació en una nau annexa durant les tasques d’extinció, i ara la Guàrdia Urbana i els mateixos Bombers s’han fet càrrec de la troballa.