Arrels Fundació ha atès 758 persones sense llar el primer trimestre del 2023, un centenar més que en el mateix període de l’any passat. L’augment d’usuaris s’explica perquè el centre està obert, també, els caps de setmana i festius, i això ha facilitat que hi vagin més usuaris, també aquests dies.

Crida per tenir més voluntaris

Els horaris es van ampliar el desembre del 2022 i per cobrir aquests torns Arrels Fundació fa una crida per captar voluntaris. Busquen col·laboració especialment per als dissabtes, diumenges i festius, per repartir roba i donar suport en serveis bàsics, com la consigna. Des d’Arrels remarquen que no cal experiència prèvia i que se’ls farà formació abans de començar. Demanen, això sí, un compromís de quatre torns al mes.

Arrels es prepara per Sant Jordi

Més enllà del dia a dia, amb la mirada posada en Sant Jordi, l’entitat treballa per celebrar la diada del llibre i la rosa. Entre les propostes, un taller artístic d’elaboració de roses amb persones que viuen o han viscut al carrer. També han posat a la venda roses, llibretes i targeters elaborats per usuaris de l’entitat i han convidat comerços i centres educatius a fer murals de roses a la façana perquè les persones sense sostre no se’n quedin sense.