L’Ajuntament ha preguntat als joves de Barcelona com volen que sigui el Zoo, unes instal·lacions que el consistori vol reformular des de ja fa anys. Els nois i noies hauran de pensar-ho i les seves propostes es presentaran al maig. Molts d’ells han expressat el desig que els espais dels animals siguin més grans.

L’alcaldessa ha encarregat a un miler de joves de la ciutat una feina molt concreta: que pensin com ha de ser el Zoo del futur que ells voldrien. Un equipament que des del 2006 el consistori vol reformular.

En total són un miler d’estudiants d’entre sisè d’ESO i segon de batxillerat de més de trenta centres educatius de Barcelona que treballaran al llarg del curs com volen que sigui aquest espai. Aquest dimecres han visitat el Zoo, on els ha rebut Ada Colau, i al maig es farà l’Audiència Pública al Saló de Cent de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest amb les propostes. Alguns d’aquests estudiants ja han pensat en una fórmula que es repeteix força, que els hàbitats dels animals del zoo siguin més grans.