Segons ha explicat José Lus Regojo, pare de la nena atropellada, l’accident es va produir dijous, 23 de gener, a les 18.50 h a la confluència del carrer del Consell de Cent amb el de Viladomat, quan una nena travessava el carrer amb el semàfor en verd. Un taxi no va veure la noia i la va atropellar. El cop li va provocar contusions i una costella trencada. Diversos testimonis, que van socórrer la nena, van veure que el vehicle que l’havia atropellada era un taxi Seat Alhambra, però no en van poder apuntar la matrícula. Immediatament, van arribar els serveis sanitaris, que van traslladar la nena ferida a l’Hospital Sant Joan de Déu, i la Guàrdia Urbana, que va procedir a fer l’atestat de l’accident.

José Luis Regojo des del primer moment ha mogut cel i terra per trobar el responsable de l’atropellament de la seva filla. No ha parat d’enviar twits dirigits a la Guàrdia Urbana i a l’alcalde Xavier Trias perquè treballin amb celeritat per tal de trobar-ne el responsable.

Els testimonis de l’accident han assegurat al pare de la nena que, a causa del xoc, el para-xocs del taxi es va trencar, així com també la llum davantera antiboira. Aquesta dada podria facilitar la identificació del vehicle. L’Institut Metropolità del Taxi ha confirmat al senyor Regojo que a Barcelona hi ha 600 taxis Seat Alhambra. Amb aquestes dades i amb l’ajuda de les càmeres de seguretat de bancs i pàrquings propers al lloc de l’accident, el pare de la nena atropellada espera que la Guàrdia Urbana trobi l’autor de l’atropellament al més aviat possible.