És just el moment en què un dels atracadors, amb la cara ben tapada, entra en un supermercat de l'Eixample a punta de pistola. De seguida es dirigeix a la caixa i exigeix a la responsable tots els diners dins d'una bossa. En aquest moment un altre treballador alerta de la situació i intenta aturar-lo. És llavors quan apareix un segon atracador que vigilava des de fora. Aquest colpeja i increpa el treballador fins que el company aconsegueix endur-se 285 euros. LÍDIA BELMONTE, caixera "Me quedé paralizada. Abrí el cajón le di el dinero y me apuntaba con la pistola. Luego que vino mi compañero y los pudo atrapar. Pero el susto que pase no se me va a olvidar." Un cop van sortir d'aquest supermercat, l'empleat va seguir els atracadors fins al carrer i va aconseguir barrar el pas a un d'ells. Va ser llavors quan dos agents de la Guàrdia Urbana que patrullaven per la zona van poder detenir-lo. Està acusat d'un presumpte delicte de robatori amb violència i tinença d'armes. El segon atracador encara no ha estat identificat.

La patrulla de la Guàrdia Urbana feia serveis de vigilància de l’Operació Nadal quan va veure un home de mitjana edat que corria molt nerviós pel carrer de Casp. En donar-li l’alto, va fugir cap al carrer de Lepant i el van perseguir. També hi anava al darrere un empleat del supermercat Condis, que li va barrar el pas i el va fer caure a terra. Llavors li va caure la pistola. Els policies el van reduir i el van allunyar de l’arma. Ha estat detingut per robatori amb violència i tinença d’armes.

L’empleat del supermercat que va col·laborar en la detenció també va informar els agents que hi havia un segon atracador. Un cop identificat aquest segon lladre a les imatges gravades pel circuit tancat de televisió de l’establiment, la Guàrdia Urbana en va donar la descripció a la resta de patrulles perquè l’intentessin localitzar, però encara no l’han enxampat.