En David Núñez lamenta que el procés d’entrega de les claus -l’edifici al carrer de Sant Ramon té 11 pisos que poden donar servei a unes quaranta persones- estigui “segrestat per una companyia milionària com Endesa”.

La companyia ha detallat que, després de presentar un informe tècnic, l’Ajuntament va rebre el vist-i-plau seu per tirar endavant els treballs el 3 de novembre de 2016, és a dir, fa més d’un any. I és en aquest punt on Endesa s’eximeix de les responsabilitats del retard, perquè és precisament el consistori, el propietari de l’immoble, qui ha d’assumir la construcció del centre de transformació a partir del qual es podrà connectar l’edifici a la xarxa elèctrica de més potència i permetrà l’entrada dels adjudicataris.

Paral·lelament,  Núñez critica la “mala coordinació” entre l’Ajuntament i al Patronat Municipal de l’Habitatge perquè s’ha trobat en situacions en què el consistori li ha demanat informació “sobre allò que em van dient des del Patronat”.

I mentrestant, on viu en David?

Explica que des que espera l’habitatge de lloguer social -que li va ser adjudicat l’estiu del 2015- ha de viure a casa d’un familiar “perquè amb el sou que tinc no puc pagar un lloguer”. Reconeix amb certa preocupació que “s’ha d’accelerar el procés” després que la darrera setmana s’assabentés de l’ocupació de tot l’immoble.