En un primer moment la manifestació va ser convocada per les dues entitats per reclamar la formació d’un nou govern a Catalunya que treballi per al “bé comú de tots els catalans dins de l’Estat de dret”.

La plataforma Tabarnia ha assegurat que amb aquest ajornament volen emular Roger Torrent: “Seguint l’exemple del president del Parlament deixem per més endavant la celebració de la nostra manifestació”. Ho han assegurat en un comunicat en què també afirmen que en els pròxims dies donaran a conèixer la data definitiva de la mobilització.

Tornen a acampar a la plaça de Catalunya

El grup d’unionistes

que van acampar el cap de setmana passat a la plaça de Catalunya han tornat aquest divendres amb les seves tendes de campanya per passar-hi un nou cap de setmana. Convocats per Democracia Unidad Española, defensen que els carrers són de tots i han decidit acampar cada cap de setmana a plaça de Catalunya com a contraposició als independentistes que ja fa 17 dies que hi són per reclamar la investidura de Carles Puigdemont.

Les dues iniciatives han organitzat activitats aquest cap de setmana per donar-se a conèixer i créixer en nombre d’acampats. Els independentistes han organitzat aquest dissabte un dinar popular que anirà acompanyat d’una lectura de poemes en record dels polítics empresonats, mentre que els unionistes  han convocat una concentració a la plaça aquest diumenge.