L’Ajuntament es va comprometre el mandat anterior a reformar la plaça de la Font d’en Fargues, però els entrebancs que s’ha trobat per expropiar els terrenys han fet que el projecte es descarti en el mandat actual. Mentre treballa per adquirir les dues parcel·les que encara estan en mans privades, un particular reclama l’única que el consistori havia comprat l’any 2012. Tot plegat ha aturat provisionalment el projecte, que ja estava pressupostat.

La compra del terreny que ara reclama un altre propietari es va fer el 2012 i l’equip de govern actual està estudiant el cas abans de continuar amb el projecte. Tot i això, no ha volgut que el barri perdés la partida pressupostària i per això la utilitzarà per a la reforma dels jardins de l’Escola Municipal de Música Can Fargues. Els veïns veuen amb bons ulls la solució tot i que adverteixen que les inversions més prioritàries s’han de fer a la part alta del barri, on, per exemple, s’ubica la plaça de la Font d’en Fargues.

Els qui viuen a la zona es mostren perplexos amb l’aturada del projecte. Denuncien que l’espai està en mal estat, sobretot elements patrimonials com el quiosc modernista o una font que és una de les icones de la zona. Es queixen, a més, que és un accés al Parc dels Tres Turons, que forma part d’un camí escolar que comunica la part alta amb la part baixa del barri i que l’abandó actual fa que esdevingui un pas insegur a les nits.