El Cine Capri, antic refugi lúdic dels treballadors de la Seat i de les seves famílies, es convertirà els propers mesos en una residència privada de l’empresa La Vostra Llar. L’antic cinema es va començar a enderrocar a finals de setembre i el futur centre residencial començarà a construir-se els propers mesos. L’edifici de la nova residència conservarà la façana principal del Cine Capri. D’aquesta manera es perpetuarà una part de la memòria industrial de la Zona Franca, en concret de l’actual barri de la Marina de Port.

El nou centre residencial serà la cinquena residència que La Vostra Llar obrirà a la ciutat de Barcelona, després dels equipaments que ja té a Gràcia, la Salut, el Guinardó i el Clot. El nou equipament de la Marina de Port tindrà 75 places residencials i 15 de centre de dia i està previst que es pugui posar en marxa la primera meitat del 2024.

L’edifici de la residència geriàtrica tindrà 2.700 metros quadrats i estarà fet amb materials càlids. L’equipament tindrà jardí interior, terrasses i estances grans i lluminoses a més d’un gimnàs, hort urbà, cuina, sales de lectura i espais de salut per als usuaris.