Conduir un vehicle de dimensions importants no sempre és fàcil en alguns punts de Barcelona i això ho coneixen de primera mà els conductors de bus de TMB. Aquest dijous a la nit un d’aquests vehicles es va quedar atrapat al carrer del Pedraforca, a Ciutat Meridiana. El moment va ser captat per alguns veïns que van enregistrar les imatges amb el telèfon mòbil.

Segons ha explicat TMB, en aquesta zona de la ciutat, la ruta dels autobusos està especialment dissenyada per evitar situacions com aquesta, ja que es tracta d’un barri amb carrers estrets i corbes tancades. Normalment, en aquest punt, els autobusos entren pel carrer de les Agudes i surten pel carrer de Rasos de Peguera. El problema és que el bus es va topar amb el carrer tallat per una actuació policial.

Per poder continuar la ruta, el conductor va rebre l’ordre de seguir pel carrer del Pedraforca. I aquí va arribar el problema: el bus no passava i va haver de recular marxa enrere 30 metres amb l’ajuda de la Guàrdia Urbana. Finalment, l’autobús es va esperar que acabés l’actuació policial (que segons TMB van ser uns minuts) per poder continuar la ruta establerta.

Altres vehicles atrapats

No és la primera vegada que passa un fet similar. Salvant les distàncies, justament ara fa un any, l’octubre del 2021, un camió articulat també es va quedar atrapat al barri del Coll. En aquella ocasió, però, la situació va ser més greu i fins i tot va caldre la intervenció dels Bombers.

El 2019, un camió de grans dimensions que circulava per Torre Baró també va quedar atrapat. I el febrer d’aquest any un altre vehicle es va encallar en una bastida al carrer dels Salvador, al Raval.