Dues noies han denunciat davant dels Mossos d’Esquadra que van ser agredides la matinada de dissabte quan tornaven cap a casa després d’una nit de festa. Segons expliquen, un cotxe es va parar enmig del carrer amb tres joves a l’interior que van intentar fer-se passar per policies. Elles no van fer cas i van continuar el seu camí però els nois van baixar del cotxe per començar a increpar-les i agredir-les. A una d’elles li van propinar un cop de puny que li va fer una fractura als ossos del nas i diversos hematomes.

Els fets van tenir lloc al carrer d’Alcolea amb el passeig de Sant Antoni, al barri de Sants. Eren els volts de les tres de la matinada quan les dues noies es van trobar amb aquesta situació que, asseguren, no van fer res per provocar-la. Una d’elles, la Cèlia, diu que els atacants buscaven persones vulnerables com elles: “Dues noies i  una d’elles transexual”, reflexiona.

Després de l’agressió, els atacants van pujar al cotxe i, amb el maleter obert per evitar que es veiés la matrícula, van fugir ràpidament.

Amb l’informe mèdic de les lesions, totes dues noies han denunciat els fets a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de plaça d’Espanya. Esperen que el cos policial pugui identificar els agressors gràcies a les càmeres de seguretat de la zona, que podrien haver enregistrat la fugida.