Els aficionats del Porto han pujat a peu a l’Estadi Olímpic Lluís Companys sense causar cap incident. Un dispositiu dels Mossos d’Esquadra ha escortat l’afició portuguesa per evitar aldarulls aquest dilluns a la tarda amb motiu del partit de la Champions entre el Barça i el Porto. En total, unes 2.000 persones han pujat cap la muntanya de Montjuïc a un quart de set de la tarda des de l’avinguda de la Reina Maria Cristina amb Rius i Taulet, on inevitablement hi ha hagut afectacions al trànsit per deixar passar l’afició.

La policia catalana ha conduït els portuguesos pel costat Llobregat, passant pel Poble Espanyol, i ha evitat zones amb comerços com el carrer de Lleida per minimitzar riscos. L’objectiu era evitar que es repetís el desgavell que va provocar l’afició de l’Anvers a finals de setembre, amb destrosses al carrer i en què els veïns van passar por.

Molts aficionats sense entrades

Es calcula que uns 6.000 seguidors del Porto s’han desplaçat fins a Barcelona, tot i que només 2.700 han comprat una entrada. Hi ha preocupació per què faran els més de 3.000 aficionats que no en tenen.

El Barça ja ha advertit a tothom que no té entrada que no s’acosti a l’estadi perquè no n’hi ha de disponibles.